Hem » Kassasystem » Framtidens kassasystem

Framtidens kassasystem är här, Testa nu »

Framtidens kassasystem

Klicka här för att testa vår demo >>

Ta betalt snabbt och enkelt

Fortus kassasystem är ett modernt webbaserat kassasystem av senaste generationen, framtagen för att du som handlare skall kunna konkurrera fullt ut med andra aktörer inte  inte minst specialiserade webbutiker. Vårt fokus har varit att ta fram en maximalt överskådligt och lättanvänt kassaregister som gör att upplärningstid minmeras eller rent av försvinner för visstidsanställda eller vikarier. Därutöver är det mycket snabbt att jobba i, finna information om produkter för att minimera kassaköer.


Menyerna har ett modern och sober design med integrerade hjälptexter och inbyggd manual. Vi har lagt mycket tid för att göra systemet så pedagogiskt och lättanvänt som det är fysiskt möjligt. Du kan enkelt lägga till produktbeskrivingar, produktdata med flera bilder på dina produkter för att underlätta för din personal i kassarbetet eller göra klart för att aktivera din kiosk eller din förberedda webshop.

Kassafunktioner som spar tid och verkligen ökar din försäljning

Med Fortus kassasystem får du en lösning som är laddad med marknadens kraftfullaste säljstödjande funktioner. Kundlojalitet bygger på att du vet vem kunden är, iom att kunden handlar i systemet sparar systemet all tillgänglig data om kunden, köpet m.m. för att du skall kunna kontakta kunden med marknadsinformation. Du behöver således inga specialsystem för detta utan det finns inbyggt från start.

Vi har redan från början haft utgångspunkten att de även skall kunna användas i den mindre butiken såväl som i den större kedjan utan att göra avkall på funktionaliteten.

Hanterar marknadens olika betalsätt

Med Fortus Kassasystem hanterar du marknadens alla populära betalsätt. Du kan du ta betalt med såväl marknadens hela utbud av kort, kontanter, presentkort, tillgodokvitton samt Fortus unika säjstödjande Fakturalösning med delbetalning, dvs att kundenkan dela upp sin betalning över tid. Det ökar deras köpkraft och ger merförsäljningsmöjlighet utan att kosta dig något.

Finns inget som matchar ovan filtrering. Vänligen ändra dina val.