Hem » E-handel » Webshop ett krav i dagens handel

Nyfiken på framtidens e-handel? Testa nu »

Webshop ett krav i dagens handel

Krångla inte till det!
Vi har all erfarenhet och expertis som krävs för att du skall lyckas med din e-handel. Låt oss ta hand om systemen medan du fokuserar på att sälja. Med över 20 års erfarenhet av handel vågar vi påstå att vi kan det här!

Kunder vill handla billigt, bekvämt och ha ett brett utbud. Det är därför e-handeln växer som den gör, vi erbjuder dig som handlare eller om du bara vill ha en webbutik, marknadens vassaste lösning. Vi har byggt tekniken på ett sådant sätt att du enkelt kan anpassa din webshop och dess innehåll så att du når framgång online vare sig om du vill ha det som din primära verksamhet eller som en sekundärt komplement till din butik. En sak är dock säker den som har en webbutik är framtidsäker och missar inga affärer och kan bibehålla sin marknadsandel.

Din webshopslösning för smartare e-handel

Vi erbjuder två olika lösningar, en enkel för de som inte har tid för meradministration vi kallar den Fortus Lite och en avancerad som kan "allt", vi kallar den Fortus PRO. Oavsett modell fungerar den ihop med vår kassalösning (Fortus POS) för full omni. Med ett integrerat admin har vi gjort komplicerade saker enkla, alla komponenter fungerar ihop från början. Resultatet blir system som fungerar från start och är så enkla och effektiva som det är möjligt. Du kan fokusera på affären, våra system tar hand om resten.

Med Fortus snart 20 års erfarenhet från e-handel får du genom våra innovativa molnbaserade system en välsäljande webshop utan höga ingångströsklar i form av kunskap, dyra investeringar eller komplicerad teknik.

Flexibel webshop utan krav som bara erbjuder möjligheter

Vårt arv har varit att skapa framtidssäkra produkter som är enkla och moderna utan att kunden måste vara tekniskt kunnig eller ha en dyr infrastruktur. Webshopen innehåller allt som du behöver av funktioner och lösningar för att driva mycket trafik samt få en hög konvertering.

Webshopen finns i standard som passar de flesta handlare från början men kan också anpassas med unika funktioner, vi har en av de mest flexibla plattformarna på marknaden.

Genomtänkt design och funktionalitet

En webshop måste intressera kunden genom en attraktiv design men måste också ha en genomtänkt funktion, vara enkel och genomtänkt för att köp och merköp skall göras och för att kunden skall komma tillbaka. 25% av all e-handel genomförs genom smartphone och ca 2/3 av alla besök till din webbplats sker från mobila enheter. Det är därför en självklarhet för oss att alla våra webbutiker är responsiv, vilket innebär att den anpassar sig efter bildskärmens storlek automatiskt för att kunden skall få bästa möjliga köpupplevelse. Vi erbjuder såväl enkla designupplägg genom designmallar som helt individuella designer med en stor grad av artistisk frihet.

Köpresan börjar på nätet och fortsätter via kundkontakten

Allt fler inleder köpet genom nätet, undersökningar visar att hela 66% av köpen inleds online via mobil. Det är enormt viktigt att finnas tillgänglig och sökbar för att kunna nå kunderna och trenden är att det blir allt viktigare.

Genom vår ehandelslösning kan du känna dig trygg, allt finns för att du kan synas och interagera med kunderna via inbyggda selektionssystem, e-post eller sms kan meddela dig med kirurgisk precision till rätt målgrupp med rätt budskap för största konvertering.

Allt är förberett för att förenkla din webshop och ge dig överblick

Fortus Webshop administrationsmodul är utvecklad för att vara effektiv och enkel med lägsta möjliga transaktionskostnad per order. Back office erbjuder ett stort antal funktioner för att hantera produkter, kunder, priser, betalsätt, frakter, rabattkoder, koppligar till affärssystem, prisjämförelsesajter m.m.

Som e-handlare har du fullständig kontroll på alla ordrar, kunder, försäljningsstatistik, marknadsföringsverktyg m.m. Din kundtjänst sitter med full överblick för att kunna ge kunderna snabba svar.

Det som andra leverantörer behöver anpassa eller koppla samman med andra har vi byggt in från början. Vi erbjuder marknadens utan tvekan mest genomtänkta lösning med enkelheten i fokus.

Låt kunden välja och öka din konvertering

När kunden hittat sina produkter och är redo att genomföra sitt köp är det viktigt att de betalalternativ och fraktalternativ som finns tillgängliga i din butik tilltalar din kund. Annars är det är risken stor att köpet avbryts.

I webshopen kan du enkelt sätta upp flera olika fraktalternativ som endast visas när de är aktuella för de produkter som kunden valt. Logiken för vilket alternativ som skall visas när ställer du enkelt in själv och kan baseras på mått, vikt och/eller ordervärde.

Vi stödjer även de populäraste betalsätten online så att kunden aldrig skall se betalningen som ett hinder för att köpa från dig.

Marknadsföring online och social media

Det är viktigt att du arbetar kontinuerligt med att synas på internet. Detta kallas för sökmotoroptimering då allt du gör i din webbutik ”spindlas” av Google och andra sökmotorer. Fortus Webshop är optimerad för att samarbeta med Google och andra viktiga sökmotorer och generar därför väldigt bra resultat.

Vår Webshop stödjer självklart synbarhet i sociala medier som är av största vikt såväl som marknadsföring via Google Adwords, prisjämförelsesajter, affiliate nätverk eller via externa marknadsplatser.

Ett urval av våra kunder

Glossme

www.glossme.se

Lensme

www.lensme.se

Homeme

www.homeme.se

The Charms shop

www.thecharmsshop.se

Smycken på nätet

www.smyckenpanatet.com

Teknikproffset

www.teknikproffset.se

Finns inget som matchar ovan filtrering. Vänligen ändra dina val.