Hem » E-handel » Webshop som ger försäljning

Nyfiken på framtidens e-handel? Testa nu »

Webshop som ger försäljning

Kundens första intryck av webshopen är avgörande för om det blir avslut. Kunden måste känna trygghet och få ett intresse för att söka sig vidare på dina produktsidor. Detta ställer krav på att din webbutik är smart uppbyggd, lätt att navigera för att hitta rätt produkter, den måste vara rätt disponerad med bilder och texter för att väcka köpintresse. Då handeln alltmer görs på mobila plattformar såsom mobiler och ipads är det viktigt att sidan anpassas automatiskt för skärmstorleken på enheten som används, s.k. responsivitet.

Smarta gränssnitt för enkel administration

Fortus Webshop har en gemensam administration för alla funktioner vilket förenklar allt arbete som är relaterat till webshopen. Du kan exempelvis hantera en artiklel direkt i vårt gränssnitt, genom vårt importverktyg eller i ditt affärssystem som också kan integreras till din webbutik.

Vill du att kunden ska göra avslut i webshopen eller något mer

Som e-handlare vill du att kunden genomför sitt köp online. Har du även en butik kanske du hellre vill att kunden besöker din butik för ett personligt möte. Oavsett din strategi gör vår OMNI-lösning det mycket enklare att få kunden att använda fler kanaler allt för att öka kundlojalitet såväl som kundnöjdhet som resulterar i merförsäljning.

Vad kunden möter i din webshop är avgörande

Du önskar att kunden gör ett avslut. Hur får du kunden att göra det när du inte kan möta henne fysiskt utan enbart digitalt? Du måste tänka rätt för att få kunden till kassan med mycket i kassen. Snygg design, rätt produktvisning, lätt att skapa rätt erbjudande, lätt att betala. Vi har tänkt till åt dig och gjort allt så att du skall lyckas med din försäljning.

 • Första intrycket är avgörande

  Få kunden att stanna genom en säljande design, det är värt att satsa lite extra på designen då det är det som ofta är unikt med butiken. Våra designers hjälper dig rätt till rätt pris!

 • Informativa men säljande produktsidor

  Utseendet på en produktsida beror såklart vad du säljer. Våra produktsidor kan ändras med utökade textfält på många olika sätt, så att just dina produkter exponeras på det sätt du önskar.

 • Bonustrappor och erbjudanden med en snabb och lätt checkout

  I kassan har du möjlighet att visa kunden ytterligare produkter relaterade till den som ligger i varukorgen, eller visa kunden lämpliga produkter som gör att kunden får nästa bonusnivå t.ex. fri frakt. Steget till att genomföra köpet är sedan kort med så få antal klick som möjligt./p>

 • Administration av en produkt är en dans

  Att lägga upp, ta bort eller uppdatera produkter och priser är lätt gjort, det mesta gör du i våra WYSIWYG-gränssnitt (vad du ser är vad du får, d.v.s. ingen krånglig HTLM kod).

 • Skapa rätt erbjudanden snabbt

  Att skapa kampanjer och erbjudanden är extremt viktigt vid försäljning online. Vi har utvecklat ett av extremt lättarbetat och flexibelt kampanjverktyg. Du kan skapa i princip vilket erbjudande som helt till vem som helst. Filtrera fram vilka kunder som har rätt till att köpa vissa produkter till ett visst pris, eller erbjud overksamma kunder x % eller y kr rabatt vid nästa tillfälle. Du får ett av marknadens bästa säljverktyg att jobba med!

 • Marknadens mest populära betalsätt

  Eftersom vi har ett eget Finansbolag i vår koncern kan vi erbjuda särskilt bra villkor för betalsätten Faktura & Delbetalning. För kort, direktbetalning, paypal & övriga betalsätt arbetar vi med marknadsledande partners som Dibs & Verifone. I våra system har vi som vanligt tänkt till så att det blir ett så enkelt flöde för såväl handlare som kund som det är möjligt.

 • Responsiv design för säljande webshop

  Våra designers jobbar hårt för att ta fram och uppdatera teman och mallar för olika verksamhetsinriktningar. Vid konsumentförsäljning s.k. B2C, är utseendet på webshopen olika beroende på vad för sorts produkter man säljer såväl som känsla man vill förmedla. Självklart har vi även kunder som jobbar direkt B2B d.v.s. med webshopar som inriktar sig mot andra företag med funktioner och utseenden som passar denna målgrupp.

  Gemensamt är dock för båda huvudgrupperna att det är viktigt med responsivitet för att stödja den ökande mobilanvändningen som är oberoende om det är försäljning mot konsument eller företag.

Finns inget som matchar ovan filtrering. Vänligen ändra dina val.