Hem » Kassasystem » Fortus kassasystem

Framtidens kassasystem är här, Testa nu »

Fortus kassasystem

Kassasystem med en massa extra

Byt ut din gamla kassa mot Fortus kassasystem byggt i modern teknik. Inte nog att det kommer göra dig effektivare och att du kommer frigöra enormt med tid, öka din försäljning samtidigt som du sänker dina kostnader. Du kommer att lyfta hela din butik ur ett teknikperspektiv med kiosklösningar, marknadsföringsskärmar som visar aktuella kampanjer, produktnyheter och storsäljare.

Vårt kassasystem är extremt lätt att komma igång med, det är snyggt och lättanvänt för dina anställda samt uppfyller alla Skatteverkets formella krav med en molnbaserad kontrollmodul. Hårdvaran gör att kassan framstår som väldigt clean och snygg i din affär jämfört med konkurrenternas.

Fortus kassasystem överträffar marknadens önskemål

Driver du en liten kedja eller en större och vill öka lageromsättningen, öka kundservicen och öka försäljningen har vi kassasystemet för dig.  Våra system erbjuder äkta speedretail. Har du en liten butik erbjuder vi möjlighter som bara riktigt stora kedjor haft tidigare. Den sammanbyggda tekniken mellan e-handel och kassasystemet gör att vi kan erbjuda funktioner och en förenkling som ingen kunnat erbjuda tidigare, inte ens för de riktigt stora kedjorna då de måste integrera gamla och eller olika system med varandra med  ett halvbra resultat. Vårt system är ett system från början, byggt för Omnikanalhandel, för att möjliggöra alla affärer för alla handlare stora som små. Allt är webbaserat med inbyggd manual, byggt ifrån e-handelskänslan som gör att ingen eller väldigt lite instruktioner krävs för att börja använda systemet. Detta kommer att resultera sig i nöjdare medarbetare och lättare att ta in timvikarier.

Ta betalt snabbt och enkelt

Fortus Kassasystem är ett modernt molnbaserat kassaregister framtagen för framtidens handlare. Vårt fokus har varit att ta fram ett maximalt överskådligt och lättanvänt kassaregister som gör att det går snabbt att ta betalt och som använder modern kostnadseffektiv hårdvara.

Menyerna har en modern och sober design med integrerade hjälptexter och inbyggd manual. Produkterna visas med bild för att du enkelt skall kunna hitta produkter samt att du då kan visa produkten på internet i din inbyggda webbutik, då kassasystemet stödjer omnihandel per automatik.

Ditt kassaregister skall inte bara vara enkelt det skall också ha en tilltalande design som stärker upplevelsen och därför fungerar givetvis Fortus kassassystem på all modern hårdvara – såväl PC, Mac eller Tablets.

Kassasystem med omnihandel - kiosk - marknadsföringsskärmar som verkligen lyfter din affär

Med Fortus kassasystem får du en butikskassa som är framtidssäker och laddad med alla tänkbara kraftfulla säljstödjande funktioner för att stärka din konkurrenskraft. Men inte nog med att systemet är modernt och mycket snabbare att jobba med, det är enkelt att öppna upp kiosker i din affär för att avlasta din personal såväl som gör det enklare för kunderna att hitta i ditt utbud av produkter och läsa mer om alternativt hitta andra produkter - allt ger merförsäljning. Systemet är förberett för webshop och när du väljer att koppla på den funktionen kan kunden till och med lägga ordern själv i butiken för att avlasta kassan eller för att kunden föredrar att få det hemskickat istället för hemsläpat.

Vi har byggt in funktionalitet för marknadsföringsskärmar som standard i kassasystemet med enkla knapptryckningar kan du visualisera dina storsäljande produkter, dina pågående kampanjer, utgående produkter med flera på storskärmar för att levandegöra marknadsföringen, skyltar är rigida och tråkiga, grafik, rörlig bild och film lyfter intrycket och ökar försäljningen. Du kan med fördel placera skärmar i kassaområdet eller i skyltfönstret eller i entrén för att dra in folk i affären precis om de största aktörerna gör på marknaden.

Inget behov av utökning av personal krävs för att koppla på våra kiosk eller ens vår mycket avancerade e-handel. Flera av de funktioner vi byggt in, exempelvis artikelregisterhantering kopplat till e-handel, kund- och butikslojalitetsprogram, har av administrativa skäl i praktiken endast varit användbara för större butiker och kedjor som har haft stora budgetar och en separat It avdelning. Vi har redan i designstadiet haft utgångspunkten att våra kassasystem skall kunna användas i allt från den mindre butiken till större butikskedjor med samma mål om förbättrad effektivitet, förenklat handhavande, snabb inutiv inlärning, marknadsledande funktionalitet och ett mycket kokurrenskraftigt pris. Handlare som använder våra system kommer att ha et övertag gentemot övriga konkurrenter då större fokus kan läggas på affären istället för på systemvård av artiklar, samkörning av artikelregister, krånglig administration, avsaknad av massuppdateringsfunktioner m.m. Nu kan du på allvar konkurrera med större aktörer som har specialutvecklade system utan att för den skull öka din administration och dra på dig större kostnader.

Med vår omnilösning hanterar du både butik och e-handel samtidigt med samma arbetsinsats, tänk dig att du samtidigt som du lägger till en produkt i ditt kassasystem att du automatiskt lägger till den i din webshop eller i din kiosklösning, ingen extra hantering behövs utan allt du behöver göra är att ta hand om inkommande ordrar alternativt minskar dina frågor från kunder om du använder en kiosk.

 

Modern molnbaserad teknik med hög säkerhet

Fortus kassasystem är mycket lättanvänd, byggd utifrån grafiska gränssnitt med pekskärm som utgångspunkt där all funktionalitet hanteras i molnet, detta innebär att du kör din kassa i en webläsare på en iPad, Tablet, PC eller Mac varhelst du än befinner dig. Skatteverkets kontrollenhet är molnbaserad.

Det innebär att din kassasystemshårdvara kan reduceras till en väldigt clean installation på disken med en pekskärm, kortläsare samt en kvittoskrivare. Enkel installation, billig hårdvara, lätt att förnya.

Molnbaserad mjukvara innebär att du som handlare inte behöver hantera några uppdateringar utan vi ser automatiskt till att din kassa alltid är av senaste version. Du behöver inte heller hantera säkerhetskopiering eller lagring av data. Du behöver inte längre ha avancerad kunskap om teknik eller ha speciell it personal anställd. Informationen lagras och säkerhetskopieras i våra datasystem som är byggda för mycket hög tillgänglighet och säkerhet. Allt för att göra det enkelt och tryggt för dig som handlare.

Givetvis uppfyller vår kassa och kontrollenhet Skatteverkets alla krav då vi använder en av dem godkänd molnbaserad kontrollenhetslösning.

Hanterar flera olika betalsätt

Fortus kassaregister hanterar marknadens populära betalsätt. Du kan du ta betalt med såväl Fortus Pay som med kort, kontanter, presentkort och tillgodokvitton.

Betalavgifter till bankerna är en betydande utgift för många handlare. Med Fortus Pay spar du stora pengar och får garanterat betalt!

Fortus Pay - snabb och enkel. Läs bara in kundens personnummer med handskanner så är det klart. Snabbare än kontanter och helt utan hantering och risker. Du är samtidigt helt garanterad att få betalt, precis som med kort, utan att betala bankens höga inlösenavgift.

Fortus Pay ger dig som handlare möjlighet att erbjuda finansieringslösningar till dina kunder. Det ökar deras köpkraft och ger merförsäljning utan att kosta dig något.

Utvald hårdvara för dina betalningar

Vi har noggrant testat och valt ut hårdvara från välrenommerade leverantörer för att du skall kunna få ett stabilt och driftsäkert system.

Utifrån dina behov väljer du ut en passande kassakopplad, fristående eller mobil kortläsare från Verifone (f.d. Point) som hanterar alla inlösare på den svenska marknaden; Swedbank (Babs), Handelsbanken, Nordea, Bambora (SEB) och Teller.

Välj till en trådkopplad eller trådlös kvittoskrivare och/eller skanner helt efter dina behov. Med Fortus kassasystem är möjligheterna i det närmaste obegränsade. Läs mer om hårdvara.

Integrerade stödfunktioner spar tid och ger överblick

Då Fortus kassasystem använder samma backoffice som Fortus webshop får du på så vis tillgång till ett gemensamt gränssnitt för att hantera produkter, varianter, varugrupper, prislistor, streckkoder, kunder, lager, betalsätt, frakt, rabattkoder, smidig import och export och mycket mer. Ett komplett butiksdatasystem med allt på endast ett ställe vilket gör att du som handlare spar mycket tid och får en överlägsen överblick.

För att aktivera kioskfunktionaliteten är det enkla knapptryckningar och inställningar, likaså om du vill koppla på den mycket avancerade webbutiken. Faktum är att du behöver inte lägga någon extra tid alls för att driva e-handel, hur fantastiskt är inte det! Ändå är den responsiv i design, dvs mobilanpassad, kopplad till prisagenter och sociala medier.

Driver du en kedja kan du se lagersaldon i respektive butik och transferera/jämna ut saldon till den säljande butiken och mycket mer.

Med Fortus kassasystem får du också tillgång till realtidsrapporter på hur försäljningen går och redovisningsunderlag i form av x-rapporter, z-rapporter samt SIE-filer som enkelt exporteras till ditt affärs- eller redovisningssystem.

Lättanvänd och snabb

Fortus kassasystem är otroligt lätt att använda och gör ditt kassaarbete snabbt, smidigt och enkelt.

Säljstödjande funktioner

Fortus kassasystem är laddat med kraftfulla säljstödjande funktioner.

Ingen dyr kassadator

Du väljer själv, efter eget tycke och smak, hårdvara i form av PC eller Tablet. 

 

Kontrollbox i molnet

Du behöver ingen fysisk kontrollbox. Med Fortus Kassasystem är denna vitala funktion helt molnbaserad.

Data i säkert förvar

Råkar du ut för stöld eller brand kan du fortsätta arbetet med ny hårdvara där du senast slutade.

En riktig molntjänst

Med Fortus har du alltid den senaste versionen och du loggar in via webbläsaren.

Finns inget som matchar ovan filtrering. Vänligen ändra dina val.