Hem » Kassasystem » Tillbehör från välrenommerade leverantörer säkrar bästa funktion i din kassa

Framtidens kassasystem är här, Testa nu »

Tillbehör från välrenommerade leverantörer säkrar bästa funktion i din kassa

Fortus Kassaregister körs i en webläsare av senare version på all modern hårdvara – såväl PC/mac som surfplattor.

För att du skall ha ett stabilt och driftsäkert kassasystem har vi noggrant testat ut tillbehör i form av kortläsare, kvittoskrivare och skanners från mycket välrenommerade leverantörer. Våra återförsäljare bistår dig i valet utifrån dina behov och preferenser. Med Fortus kassasystem är möjligheterna i det närmaste obegränsade.

Kortläsare Verifone VX680 - trådlös

Verifone VX680 är en trådlös kortterminal utan kompromisser som rekommenderas om du använder Fortus POS på en surfplatta. Terminalen kommunicerar trådlöst (WiFi) med kassan med lång räckvidd och ger dig friheten att ta betalt där kunden är. Verifone är marknadsledande och levererar pålitliga och säkra kortterminaler.

Kortläsare Verifone VX820

Verifone VX820 är en smidig och prisvärd kortterminal för dig som använder PC. Den har en stor skärm för tydlig presention mot kunden och som vanligt med Verifones kortterminaler inkluderas högsta pålitlighet och säkerhet.

Skanner Datalogic QBT2400 - 2D trådlös

Datalogic QBT2400 2D-skanner kan kopplas direkt till en surfplatta med Bluetooth. Den ger dig rörelsefrihet och hanterar samtidigt i princip alla typer av streckkoder inklusive ID-kort.

Skanner Newland HR22 Dorada - 2D USB

Newland HR22 Dorada är en prisvärd och tillförlitlig 2D skanner som kopplas till kassan med USB-kabel. Skannern hanterar 2D-streckkoder och därmed ID-kort vilket gör den till en mångsidig skanner perfekt för Fortus POS som körs på en PC.

Kvittoskrivare Star TSP650II, trådlös

Star TSP650II med IFBD - HE07X interface  (TSP654IIE Ethernet) är en snabb och pålitlig skrivare som kopplas trådlöst via WiFi till din surfplatta eller PC/Mac. Det går snabbt att koppla upp den till kassan och sen behöver man inte tänka på den, den bara fungerar.

Kvittoskrivare Star TSP100 - USB-kopplad

Star TSP100 är en snabb skrivare som enkelt kopplas till kassan med USB-kabel. Den är prisvärd och lätt att sätta upp vilket gör den till ett bra alternativ om du använder Fortus POS på en PC