Hem » Kassasystem » Tillbehör från välrenommerade leverantörer säkrar bästa funktion i din kassa

Framtidens kassasystem är här, Testa nu »

Tillbehör från välrenommerade leverantörer säkrar bästa funktion i din kassa

Fortus Kassasystem körs i en webläsare av senare version på all modern hårdvara – såväl PC/mac som surfplattor.

För att du skall ha ett stabilt och driftsäkert kassasystem har vi noggrant testat ut tillbehör i form av kortläsare, kvittoskrivare och skanners från mycket välrenommerade leverantörer. Våra återförsäljare bistår dig i valet utifrån dina behov och preferenser. Med Fortus kassasystem är möjligheterna i det närmaste obegränsade.

 

 

Microsoft Surface Go 2

Idealisk som POS. Ta med din i butiken när du behöver. Ta med den till kontoret när du behöver. Anslut var du än är med den här kompakta 2 i 1. Denna lätta bärbara dator och surfplatta ger anställda rätt förutsättningar i dagens online handel. Kan allt som en PC kan och är liten som en surfplatta.

 

Surface Connect Dockningstation

Kensington SD6000 utvecklar din Surface GO användarupplevelse. Det är en allt i ett dockningslösning och tillhandahåller en perfekt blandning av produktivitet, kreativitet och säkerhet.

 

DStar mC-Print 2 USB/Bluetooth/IOS/Ethernet 57mm

Star mC-Print 2 är en kompakt och mångsidig 57 mm kvitteringsskrivare som är idealisk för PC -POS samt migrering till tabletts och webbaserad POS. Finns i Vitt och Svart

 

Star mC-Print 3 USB/Bluetooth/IOS/Ethernet 80mm

Star mC-Print 3 är en kompakt och mångsidig 80 mm kvitteringsskrivare som är idealisk för PC -POS samt migrering till tabletts och webbaserad POS. Finns i Vitt och Svart

Datalogic Quickscan QBT2101 BT USB - 2D - Trådlös

Datalogic QBT2101  kan kopplas direkt till en surfplatta/PC  med Bluetooth. Den ger dig rörelsefrihet och hanterar samtidigt i princip alla typer av streckkoder inklusive ID-kort.

Honeywell Voyager 1400G 2D USB-Kit Svart + Stativ

HOneywell Voyager 1400G är en mycket prisvärd och tillförlitlig 2D skanner som kopplas till kassan med USB-kabel. Skannern hanterar 2D-streckkoder och därmed ID-kort vilket gör den till en mångsidig skanner perfekt för Fortus POS som körs på en PC.

Finns inget som matchar ovan filtrering. Vänligen ändra dina val.